Updates

News in words and pictures.

Triple Double works for a wide range of top brands, and we’re proud of that. Together we take major steps with solid results, time after time. So here is a selection of our most recent work. Great work, though we say it ourselves….

Sport doet iets met je

Sport doet iets met je

Nieuwe lichting talenten

Nieuwe lichting talenten

Studenten die samen een sportmarketingbureau runnen. Dat is wat BURO SPECO al 3 jaar zo bijzonder maakt. Deze week is lichting 7 begonnen. De eerste lichting die het hele schooljaar gebruiken om bij BURO SPECO af te studeren.
Invoer 30102

Invoer 30102

Donderdag 1 september namen Telstar en De Graafschap het tegen elkaar op in het heenduel van de Kist Cup. Onder toeziend oog van de familie Kistemaker werd het een dag van voetbal zoals voetbal hoort te zijn. Mede dankzij Unibet werd er ruim €10.000 opgehaald voor Support Casper, dat onderzoek doet naar alvleesklierkanker. De return is op vrijdag 3 februari op de Vijverberg in Doetinchem.
Road to the marathon

Road to the marathon

Philips en de ASML Marathon Eindhoven zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ieder jaar lopen er vele medewerkers richting de finish op de Vestdijk. In een driedelige documentaire volgen we Sam, Melanie en Lior in hun voorbereiding op en tijdens de Marathon Eindhoven. Ze lopen allen een andere afstand én met een ander doel. Aflevering 1 is nu te bekijken. Het vervolg verschijnt eind september.
32. Minutes SPORTNEXT-podcast

32. Minutes SPORTNEXT-podcast

Triple Double en SPORTNEXT introduceren een podcast over de ontwikkelingen in de wereld van sportmarketing: 32. Minutes SPORTNEXT. In 32 minuten bespreekt host Jeroen Baardemans met gasten actuele thema’s in de sportmarketing-wereld.Maandelijks verschijnt deze podcast over sport, marketing en media op Spotify, iTunes, Google en Stitcher.
AA Drink official partner van World Padel Tour Amsterdam Open

AA Drink official partner van World Padel Tour Amsterdam Open

AA Drink heeft een contract ondertekend waarmee de sportdrank-specialist zich twee jaar aan de World Padel Tour Amsterdam Open verbindt. Als partner van dit internationale padeltoernooi positioneren zij zich nog nadrukkelijker binnen de padelwereld.
Triple Double onderdeel van La Vuelta Holanda-peloton

Triple Double onderdeel van La Vuelta Holanda-peloton

Aankomend weekend is het dan eindelijk zover, de renners van La Vuelta gaan drie geweldige etappes afleggen door Utrecht en Noord-Brabant. Het is de 77ste editie en slechts de vierde keer dat het Spaanse wielerspektakel buiten Spanje start.
De slimste fan

De slimste fan

@GoodHabitz op de PSV FANdag. Moeilijke vragen, weetjes en fun gegarandeerd. De nieuwe rugsponsor trapte vorige week het nieuwe seizoen leuk en leervol af.
De aftrap van jouw weekend

De aftrap van jouw weekend

Vrijdagavond hebben supporters gezamenlijk het nieuwe Keuken Kampioen Divisie-seizoen afgetrapt. Het is nog niet eerder gebeurd dat supporters van beide clubs collectief de competitie in gang brengen.
AA Drink is Ready for more!

AA Drink is Ready for more!

AA Drink heeft een uitgebreid arsenaal aan functionele sportdranken en wil dit middels de nieuwe campagne 'Ready for more' onder de aandacht brengen bij de individuele sporter.
Twee nieuwe sterkhouders

Twee nieuwe sterkhouders

Met Lars Timmermans(sportmarketing) en Nick Koppen (social- en contentmarketing) verwelkomen we twee nieuwe sterkhouders in ons team. Ieder met een verschillende achtergrond, maar beide met een ongekende passie voor sport.
Nieuw TD-talent aan boord

Nieuw TD-talent aan boord

De kleedkamer van Triple Double is uitgebreid om drie nieuwe talenten te kunnen ontvangen. Tijn Joosten, Zev van Melick en Ilse Beeren hebben vanaf 1 juli officieel een plek in de hoofdmacht weten te bemachtigen.
Invoer 27505

Invoer 27505

Brilliant Blue

Brilliant Blue

De kleur blauw en PSV zijn al decennialang met elkaar verbonden. Alle blauwe PSV-tenues uit het verleden vormen samen de (nieuwe) blauwe kleur van het derde tenue dat PSV en Puma vandaag lanceerden.
Supporter van Oranjevrouwen

Supporter van Oranjevrouwen

Om topprestaties te leveren heb je supporters nodig. Daarom biedt DHL rondom het WK Hockey en het EK Vrouwenvoetbal de kans om supporter worden van de Oranjevrouwen.
Samen weer wedstrijdfit worden

Samen weer wedstrijdfit worden

Heracles Almelo presenteert – in samenwerking met Unibet – het programma ‘Heracles FIT’. Een leefstijl-programma waarbij supporters van de club onder professionele begeleiding gezamenlijk weer wedstrijdfit worden.
TeamNL@work

TeamNL@work

Worden wie je bent, daar draait personal branding om. Wie ben je? Waar sta je voor en wat drijft je? Allemaal vragen waar sporters van TeamNL niet dagelijks bij stil staan. Terwijl als ze het antwoord erop weten, het veel richting geeft tijdens, maar ook ná hun carrière.
NN Rivals Run

NN Rivals Run

Hardlopen als stad tegen stad. Arnhem tegen Nijmegen. Met de eerste editie van de NN Rivals Run is een nieuw hardloop-format geboren. Welke stad is als eerste met 75 mensen in Elst, het exacte middelpunt tussen beide steden?
Home of Heroes

Home of Heroes

Meet The Force, The Energy, The Wonder and The Magician. In het gloednieuwe PUMA-thuisshirt van PSV.
Maak Sport Eerlijk

Maak Sport Eerlijk

Team

Want to know more about the Triple Double team?