AA Drink official partner van World Padel Tour Amsterdam Open

AA Drink heeft een contract ondertekend waarmee de sportdrank-specialist zich twee jaar aan de World Padel Tour Amsterdam Open verbindt. Als partner van dit internationale padeltoernooi positioneren zij zich nog nadrukkelijker binnen de padelwereld.

AA Drink richt zich steeds meer op de individuele sporter, daar valt voor ons ook de padelspeler onder. Vandaar het partnership met World Padel Tour Amsterdam. Met dit grootste padelevent van Nederland bereiken we de topsporters, de padelliefhebbers en de amateurspelers.

— Claire Pastoor, Brand Manager AA Drink

John van Lottum, toernooidirecteur van de World Padel Tour Amsterdam Open is ook enthousiast over het kersverse partnership: “We zijn ontzettend blij met het toetreden van AA Drink. Een herkenbaar, authentiek sportmerk, dat op deze manier helpt de padelsport nog verder te ontwikkelen.”

World Padel Tour Amsterdam Open wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd in Nederland. De beste padelspelers ter wereld komen van 28 september tot en met 2 oktober naar de Centrale Markthal in Amsterdam voor dit internationale toernooi.

Continue reading

Check out these related updates