#SameDream

Een niet eerder vertoond partnership in de vrouwensport: DHL Parcel is vanaf vandaag logistiek partner en sponsor van de nationale vrouwenteams in het voetbal, hockey, volleybal en handbal.

#SameDream
De Nederlandse vrouwensport maakt op internationaal topniveau een enorme groei door in prestaties en populariteit. Het doel is om die sportprestaties op het allerhoogste niveau neer te blijven zetten. Deze match in ambitie en motivatie om tot de beste te behoren wordt samengevat in #SameDream. Met het partnership steunt en support DHL de sporters om deze droom waar te kunnen maken.

Handbalster Lois Abbingh, hockeyster Pien Sanders, volleybalster Laura Dijkema en voetbalster Jackie Groenen zijn namens de bonden de ambassadeurs in dit partnership.

“Het is een enorm compliment voor de vrouwensport dat een internationaal merk als DHL Parcel op deze manier als sponsor instapt. Het bevestigt de ontwikkeling die deze vier bonden de afgelopen jaren gemaakt hebben. We zijn er trots op dat we DHL in deze reis mochten helpen en gaan er alles aan doen om het maximale uit het sponsorship te halen.”

— Guido Klomp, Managing Director bij Triple Double sportmarketing

Continue reading

Check out these related updates